Verzenden & retourneren

Verzending

Na het plaatsen van uw bestelling bij koffiemarkt.nl zal uw order, mits voorradig, binnen 24 uur met PostNL worden bezorgd. U ontvangt op de dag van verzending een Track & Trace code, waarmee u het pakket en het verwachte bezorgmoment kunt volgen.
Bij het plaatsen van een bestelling kunt u desgewenst onder opmerkingen een afwijkende leverdatum aangeven. 

Indien u bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent, zal PostNL hierover een bericht achterlaten. U kunt vervolgens zelf een tweede bezorgmoment aangeven. Doet u dit niet, dan zal een dag na de eerste poging automatisch de tweede poging volgen. Bent u dan nog niet in staat het pakket aan te nemen, zal het naar een PostNL afhaalpunt worden gebracht. 

 

Verzendkosten

Die rekenen wij niet, uw pakket wordt gratis thuisbezorgd!

 

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Dit kan geheel kosteloos en is alleen mogelijk wanneer de producten ongeopend en in originele verpakking worden geretourneerd. Neem hiervoor contact op via info@koffiemarkt.nl.

Wanneer u een product wilt retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening. U kunt kiezen voor een alternatief product of een terugbetaling van het aankoopbedrag. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourgezonden producten op uw rekening of PayPal account.