Over Koffiemarkt.nl

Koffiemarkt.nl is opgericht door ondernemers met liefde voor koffie.  Als geen ander weten we dat een van de belangrijkste en meest besproken onderwerpen thuis of op kantoor ‘De Koffie’ is. Vaak wordt er over geklaagd. De koffie is te slap, te sterk, muf, of niet lekker van smaak. Dankzij Koffieboon.com is dat voorgoed verleden tijd!

Wij hebben speciaal voor op het werk een ‘gewoon’ goede en lekkere koffiebonen blend ontwikkeld. Een echte allemansvriend, maar wel met veel smaak en vol karakter. En vooral altijd vers en met veel liefde gebrand!

Verder geen 100 verschillende smaken of keuzes, waardoor je door de bonen...euh bomen het bos niet meer ziet. Geen gedoe, ‘one bean fits all’!

Naast de kwaliteit en smaak van de koffieboon is gemak van belang. Daarom bestel je bij Koffiemarkt.nl gemakkelijk en snel online. En mocht je toevallig om vijf voor vijf de laatste bonen hebben gebruikt: voor 17.00u nieuwe bonen besteld, de volgende dag gratis bezorgd bij jou op je werk of gewoon thuis. Zelfs in het weekend. Wist je dat wij geen verzendkosten hebben voor koffiebonen? Ook al koop je slechts één kilo koffiebonen.

Uiteraard weten we dat dit alles niet teveel mag kosten. ‘Ons ben zunig’ immers. Daarom bieden we een uitstekende boon tegen een zeer vriendelijke prijs. En de bezorging, die is gewoon gratis!   

Je kunt naast onze Premium Koffieboon.com bonen ook de reguliere ‘business bean’ en de speciale ‘fairtrade bean’ bestellen. Voor als je nog meer maatschappelijk verantwoord bezig wilt zijn (en bereid is hiervoor iets meer te betalen). Verder net zo vers en net zo lekker!

Geboren uit eigen behoefte en persoonlijk frustratie, omdat we nooit de ideale boon konden vinden voor op ons eigen kantoor en thuissituatie. Na maanden zoeken is dit toch gelukt, vers gebrand nog wel. En nu dus altijd en voor iedereen beschikbaar! Koffiemarkt.nl, coffee that works!   

Proost!

 

Corné van Willigen - Eigenaar Koffiemarkt.nl