Premium Koffieboon - écht vers - (1 KG)

€22,99 €14,00
* Stukprijs: €14,99 / Kilogram
Beschikbaarheid: Op voorraad (148)
Levertijd: Voor 17.00u besteld, morgen in huis!

Wat is er uniek aan Koffieboon.com?

Onze koffie branden we vers voor jou, zodat je kunt ervaren hoe écht verse koffie smaakt. Wij adviseren je ook om geen grote voorraad koffie te nemen, maar regelmatig versie koffie te bestellen, dat hebben we extra eenvoudig gemaakt. Bij ons betaal je geen verzendkosten, ook niet als je slechts één kilo besteld.

Premium koffiebonen in zakken van 1 kilo

Om een goede en constante kwaliteit te garanderen hebben we gekozen voor een speciale blend van premium koffieboonrassen uit Guatemala, Ethiopië, Brazilië, Colombia en Java. De blend bestaat uit een mix van Arabica en robusta bonen, juist door deze mix ontstaat een volle en smaakvolle koffie. Niet te zacht ook niet te scherp.

De roast is mild en de diverse koffieboonrassen voor deze premium blend hebben elk een eigen specifieke en herkenbare smaak. De melanges zijn natuurlijk samengesteld door onze melangeur op basis van hoogwaardige kwaliteit koffiebonen uit die streken.

Al met al zijn de koffiebonen van Koffieboon.com een echte ‘allemansvriend’, maar wel vol van smaak en met een geheel eigen karakter. Met veel liefde en aandacht geselecteerd voor onze klanten en altijd vers gebrand uiteraard! 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen