Over ons

Koffiemarkt.nl is opgericht voor ondernemers (en bedrijven), door ondernemers. Als geen ander weten we dat een van de belangrijkste en meest besproken onderwerpen op de werkvloer ‘De Koffie’ is. Vaak wordt er over geklaagd. De koffie is te slap, te sterk, muf, of is niet lekker van smaak. Dankzij Koffiemarkt.nl is dat verleden tijd!

Wij hebben speciaal voor op het werk een ‘gewoon’ goede en lekkere ‘business bean’ getest en geselecteerd. Een echte allemansvriend, maar wel met veel smaak en vol karakter. En vooral altijd vers en met veel liefde gebrand!

Verder geen 100 verschillende smaken of keuzes, waardoor je door de bonen...euh bomen het bos niet meer ziet. Geen gedoe, ‘one bean fits all’!

Naast de kwaliteit en smaak van de koffieboon is gemak van belang. Daarom bestel je bij Koffiemarkt.nl gemakkelijk en snel online. En mocht je toevallig om vijf voor vijf de laatste bonen hebben gebruikt: voor 23.59u nieuwe bonen besteld, de volgende dag al bezorgd bij jou op je werk. Zelfs in het weekend.

Uiteraard weten we dat dit alles ondernemers en bedrijven niet teveel mag kosten. ‘Ons ben zunig’ namelijk. Daarom bieden we een uitstekende boon tegen een zeer vriendelijke prijs. En de bezorging, die is gewoon gratis!   

Je kunt naast onze reguliere ‘business bean’ nu ook de speciale ‘fairtrade bean’ bestellen. Voor ieder bewust bedrijf dat nog meer maatschappelijk verantwoord bezig wil zijn (en bereid is hiervoor iets meer te betalen). Verder net zo vers en net zo lekker! 

Geboren uit eigen behoefte en persoonlijke frustratie, omdat we nooit de ideale boon konden vinden voor op ons eigen kantoor. Na maanden zoeken hebben we deze eindelijk gevonden. En nu dus altijd en voor iedereen beschikbaar! Koffieboon.com, coffee that works!   

Proost!

Namens het team van Koffiemarkt.nl,

Corné van Willigen

Oprichter & directeur