• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Koffieboon.com Fairtrade Bean Per KG

€24,99 €16,99
Levertijd Voor 17.00u besteld, morgen in huis!
Voor 23.59u besteld, morgen in huis! Je hebt nog 03:39 uur
  • Bestel 3 voor €14,99 per stuk en bespaar 12%
Koffieboon.com Fairtrade Bean Per KG

Onze fairtrade boon is officieel gecertificeerd. Als je de fairtrade bonen van Koffieboon.com bestelt draag je bij aan boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden, zodat ze kunnen leven van hun werkzaamheden en meewerken aan een duurzame toekomst. Dat is een mooi streven toch?

Verder zijn de fairtrade bonen net zo lekker en goed als onze reguliere Business Bean. Ook hier geldt dat we werken met een premium blend om garant te kunnen staan voor een uitstekende constante kwaliteit voor een vriendelijke prijs. De blend is mild en samengesteld uit koffieboonrassen uit de landen Colombia, Guatemala, Java, Ethiopië en Brazilië.

De bonen kenmerken zich door hun milde, doch volle smaak en hebben ieder afzonderlijk toch hun eigen karakter. Hierbij geldt zeker dat het geheel meer is dan de som der delen. De bonen kosten een tikkeltje meer, maar zijn verder net zo vers en lekker smaakrijk als de normale Business Bean. Aangezien deze bonen officieel fairtrade gecertificeerd zijn, smaakt dit kopje koffie op je werk misschien nog net wat lekkerder...

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen