Business Bean Per KG

Business Bean Per KG

€14,50 €19,99

Incl. btw 6%

5 stars based on 3 reviews

Voor 17.00u besteld, morgen in huis!

Verse koffie voor thuis of op kantoor, één zak koffiebonen bevat 1KG koffie. Prijs is per kilo


Koffieboon.com Business Bean Per KG

Beschrijving

Om een goede en constante kwaliteit te garanderen hebben we gekozen voor een speciale blend van premium koffieboonrassen uit Guatemala, Ethiopië, Brazilië, Colombia en Java. De roast is mild en de diverse koffieboonrassen voor deze premium blend hebben elk een eigen specifieke en herkenbare smaak. De melanges zijn natuurlijk samengesteld door onze melangeur op basis van hoogwaardige kwaliteit koffiebonen uit die streken.

Al met al zijn de koffiebonen van Koffieboon.com een echte ‘allemansvriend’, maar wel vol van smaak en met een geheel eigen karakter. Met veel liefde en aandacht geselecteerd voor onze klanten en altijd vers gebrand uiteraard!

 

 

Reviews

5 stars based on 3 reviews

 • Govert
  Sinds enkele maanden hebben wij deze koffie bij ons op het werk, en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de keuze van mijn leidinggevenden. De koffie is niet alleen erg lekker, krachtige smaak, maar doordat het bestellen zo makkelijk is zitten wij hier ook nooit meer een halve dag zonder bonen. Want niets is zo killing voor mijn werkplezier als een werkdag zonder koffie.

  Geplaatst op: 2017-11-30 11:06:56
 • Erik
  Fijne koffie en super snel geleverd. Iedereen hier is er erg blij mee!

  Geplaatst op: 2017-10-30 13:18:49
 • Nienke
  Sinds een paar maanden zijn wij tevreden klant van Koffieboon.com. De smaakvolle en vers gebrande koffie heb je snel in huis, daarnaast is de communicatie en service top! Wij raden deze leverancier zeker aan.

  Geplaatst op: 2017-10-30 13:17:46

Bundle producten

Business Bean Per KG
Uw selectie
business bean + (10x) reinigingstabletten volautomaat
JE BESPAART 2%

€23,11 €23,56

Recent bekeken

Koffieboon.com Business Bean Per KG
Business Bean Per KG
€14,50 €19,99
Available