De voordelen

 

Vers gebrand én gedronken

Wist je dat de smaak van koffie voor een belangrijk deel wordt bepaald door de versheid van de koffieboon? Oftewel: de versheid vanaf het moment dat de boon gebrand is? Bij veel traditionele aanbieders van koffiebonen liggen de gebrande bonen soms maanden op voorraad in een muf magazijn. Dat vinden wij zonde van de smaak! Om er zeker van te zijn dat je verse koffie drinkt vermeldt Koffiemarkt.nl altijd de branddatum op de verpakking. En desgewenst komen we iedere maand nieuwe, versgebrande bonen brengen.

 

Vlot online besteld én op je werk bezorgd

Koffieboon.com is snel en gemakkelijk. Voor 23.59u besteld, de volgende dag al verse koffie drinken op je werk. En als je een abonnementje afsluit bezorgen we standaard iedere maand vers gebrande koffie. Dan weet je helemaal zeker dat je nooit zonder koffie zit op je werk!

 

Voordelig geprijsd, gratis bezorgd

Koffieboon.com garandeert een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben hiervoor een prachtige bonen blend geselecteerd. En door de versheid van de boon smaakt je koffie op kantoor nog lekkerder. Uiteraard bezorgen we je koffie geheel gratis.