Website Koffieboon.com officieel gelanceerd

Website Koffieboon.com officieel gelanceerd

Vandaag is de website Koffieboon.com officieel gelanceerd. Op de website kunnen MKB-bedrijven uitstekende en écht vers gebrande koffiebonen kopen voor een vriendelijke prijs. De website voorziet in de behoefte van ‘gewoon’ goede koffie op de werkvloer, waarbij er gemakkelijk en snel online besteld kan worden.    

 

Corné van Willigen, mede-oprichter en directeur van Koffieboon.com: “Koffie is een van de meest besproken bijzaken op de werkvloer. Vaak wordt er geklaagd over de kwaliteit en is de koffie te slap, muf of gewoon niet lekker van smaak. We hebben speciaal voor onze klanten goede premium ‘business beans’ geselecteerd en getest.”

 

Koffieboon.com start met het leveren van twee type bonen. Eén reguliere boon en een fairtrade variant. Naast dat er gewerkt wordt met goede premium bonen garandeert Koffieboon.com ook dat de boon vers is.

 

“Wat veel mensen niet weten is dat de versheid van gebrande koffiebonen één van de meest belangrijke elementen voor een optimale smaakbeleving van je kopje koffie is.”, aldus Van Willigen. “Dit hebben we natuurlijk niet zelf bedacht. Wel is het onder andere gebleken uit wetenschappelijk onderzoek en bevestigd door diverse koffie-experts. In de periode van ongeveer één tot zes weken na het brandproces is de smaak en kwaliteit van koffiebonen optimaal. Wij zorgen dat de bonen vers bij onze klanten aankomen en vermelden de branddatum altijd op de zak. Veel leveranciers doen dit niet en leveren dus in feite te oude bonen. Bekijk de zakken maar eens in de voorraadkast op kantoor.”

 

Tot slot zullen veel mensen de frustratie herkennen van het moment dat je net een kopje koffie wilt nemen en de bonen op zijn. Ook hier biedt Koffieboon.com uitkomst. Het is namelijk mogelijk om een abonnement te nemen op de koffiebonen.   

 

Het idee van Koffieboon.com lijkt aan te slaan. Nog voor de officiėle livegang hebben de eerste klanten zich al gemeld.

 

Corné van Willigen is overigens geen onbekende in de Groningse ondernemerswereld. Als directeur van het uiterst succesvolle HifiCorner sleepte hij de afgelopen jaren o.a. de Jonge ondernemersprijs (JOP) en de Paul Dijkstra Award in de wacht.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden